Bosh Car Service ProsekProdej náhrádních dílůFotogalerie
Dnes: úterý 19.3.2024
pouták

Kontakt Prosek

Autoservis Mika s.r.o.

Bosch Car Service
U Mateřské školy 8
190 00 Praha 9 - Prosek

 

Objednávkový formulář

 

  • formulář pro objednávku náhradních dílů
  • informace o produktech
  • informace o ceně

Tip!

Chiptuning

Chiptuning

Motocyklové oleje

Motocyklové oleje

Motorky bazar

www.motorky.cz

odkaz
Jste zde: Bosh Car Service Prosek > O nás

O nás

Již 25 let jsme na trhu automobilových služeb.

 

 

V roce 1989 jsme zahájili svou činnost pod názvem Milan Mika-Autoservis v prostorách stávající dvougaráže. Postupně docházelo k přestavbě bývalé hospodářské budovy na dnešní podobu autoservisu a přijmutí dalších zaměstnanců. Lze konstatovat, že celá řada zaměstnanců u nás pracuje 3 až 24 let.

V roce 1992 byla založena společnost Autotechnico s.r.o, název společnosti byl později pozměněn na stávající Autoservis Mika s.r.o , v Praze 9 - Prosek, U Mateřské školy 8.

V roce 2000 otevření naší pobočky v Praze 8 - Libeň, Podlipného 9-11, kde bylo vytvořeno pracoviště klimatizace, pneuservisu, menších autoklempířských oprav, lakýrnické práce, výměny autoskel ATE -BrzdovéCentrum a další běžné opravy. Zaměstnanci byli proškoleni německou firmou ATE na opravy všech brzdových systémů, odstraňování závad na ABS a seznámeni s opravou nových elektronických brzd.
Firma ATE jako největší výrobce brzdových komponentů je součástí mezinárodní společnosti Continental Teves, která dodává brzdové součásti do prvovýroby u 95% výrobců aut.

V roce 2003 jsme vstoupili do programu Bosch Car Service. Jako partner Bosch Car Service nabízíme svým zákazníkům moderní diagnostickou techniku, garážové vybavení, montujeme kvalitní náhradní díly, zkušení automechanici podstupují pravidelná technická školení a systémově spolupracují s firmou Bosch, technické novinky a změny v autoopravárenství tak získávají z první ruky.

V roce 2007 jsme se stali certifikovanými členy Ford Service Club společnosti Ford Motor Company.



Stav pracovníků v Autoservisu Mika s.r.o. se pohybuje v počtu 10-ti osob.

Větší část pracovníků vlastní oprávnění provádět emisní měření všech druhů paliv,včetně revizí LPG.

Získané zkušenosti , dlouhodobá praxe a dílenské vybavení nám umožňuje provádět opravy téměř u všech značek osobních vozidel.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veškerý obsah tohoto webu je chráněn podle autorského zákona, zákona o ochranných známkách a podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku o nekalé soutěži. Texty, výtvarná, fotografická a jiná díla zde se nacházející jsou chráněny každé zvlášť i v celku včetně jejich uspořádání a bez prokazatelného souhlasu společnosti Autoservis Mika s.r.o. je výslovně zakázáno jejich kopírování a další šíření jakýmkoliv způsobem.

Tímto se distancujeme od obsahu stránek cizích webů, propojených pomocí odkazů z naší prezentace.

 
historie

Milan Mika - Autoservis 1989 Prosek
Milan Mika - Autoservis 1989 Prosek
Autoservis Mika s.r.o. 2002 Prosek
Autoservis Mika s.r.o. 2002 Prosek
Autoservis Mika s.r.o. 2007 Prosek
Autoservis Mika s.r.o. 2007 Prosek
Autoservis Mika s.r.o. 2014 Prosek
Autoservis Mika s.r.o. 2014 Prosek

Automika, v0.11, webmaster: automika@automika.cz, powered on bubileg cms